kapcsolat

Cinematográfus. Fókuszban.

Simon Gábor vagyok, hivatásos fényképész és cinematográfus. Azon kevesek közé tartozom, akik főállásban kizárólag álló- és mozgóképek készítésével foglalkoznak. A kétkamerás felvételeket évek óta tapasztalt kollégámmal készítjük.


simon gábor / cinematográfus

Technikai felkészültségem és "fotós szemem" mellett a hatékony kommunikáció az igazi erősségem. Felsőfokon beszélek angolul és németül is.


Palya sándor / cinematográfus

Megbízható, tapasztalt kolléga, akvel minden évben számos alkalommal dolgozunk együtt, kétkamerás felvételek készítése során.

Küldetés

A fényképész mellett a cinematográfus feladata az esküvő legszebb pillanatainak megörökítése. Szemtanúi vagyunk az előkészület izgalmának, ott vagyunk az első találkozásnál, az igen kimondásánál, az első táncnál, a tortavágásnál és az összes fontos pillanatban. A sikeres közös munka alapja a bizalom és a hatékony kommunikáció. Mi ebben is erősek vagyunk: nem véletlen, hogy egy-egy esküvőt követően sokszor úgy érzem, mintha nem csak egy napotokat, hanem az egész életeteket kisértük volna végig.

technika

Kizárólag felsőkategóriás, full-frame Canon vázakkal és optikákkal dolgozunk. Felszerelésünkből természetesen nem hiányzik a slider és a glidecam (stabilizátor) sem.

(A technikával kapcsolatban további részletek a Cinematográfia Blog menüpont alatt.)

Partnerek

Fényképész Fényképész Esküvői DJ Esküvői zenekar

 

 • Hírek

 • Képek

 • Kapcsolat

  Stúdió: 2481 Velence
  Régiposta u. 30.
  Mobil: +36 20/246-00-43
  E-mail: info@cinematografia.hu