Cinematográfia ÁRAK

Szolgáltatások. Csomagban.

Csomagok

Esküvöi cinematográfia: esküvöi filmek

Az alapcsomag tartalmaz egy esküvői kisfilmet (4-5 perc terjedelem, full-HD felbontásban, zenére vágva) és egy hosszabb (kb. 15 perc) esküvői filmet (szintén full-HD felbontásban). A rendelkezésre állás időtartama 14 óra (11-től hajnali 1-ig).

 

 

Esküvöi cinematográfia: Esküvöi filmek + Dokumentált szertartások

A csomag az esküvői kisfilm és a hosszabb film mellett tartalmazza az egy vagy két szertartás dokumentált felvételét, full-HD felbontásban, maximum 40 perc/szertartás terjedelemben.

 

 

Esküvöi cinematográfia: Kreatív felvételek külön napon

A külön időpontban (többnyire az esküvőt megelőzően) lebonyolított kreatív felvételek két szempontból is megkönnyítik a pár helyzetét a nagy napon: egyrészt nyugodtak lehetnek, hogy mind a kisfilm, mind a hosszabb vágott változat szempontjából kulcsfontosságú kreatívon túlvannak, másrészt stresszmentesen, kapkodás nélkül készülhetnek a szertartás(ok)ra és a bulira. A rendelkezésre állás időtartama 3 óra.

 

 

Esküvöi cinematográfia: Kétkamerás felvételek

Két cinematográfus egyszerre két nézőpontból képes egy adott esemény rögzítésére. Így például a szülők köszöntése vagy a szertartások során meg tudjuk örökíteni nem csak pár, hanem a család reakcióit is. A rendelkezésre állás időtartama 14 óra (11-től hajnali 1-ig).

 

 

Konkrét árajánlatot a részletek ismeretében e-mail-en vagy telefonos egyeztetést követően kaphattok.

 

 • Hírek

 • Képek

 • Kapcsolat

  Stúdió: 2481 Velence
  Régiposta u. 30.
  Mobil: +36 20/246-00-43
  E-mail: info@cinematografia.hu